Frågorna som kräver svar: Här är allt inför Sverige – Danmark

VM-festen kommer allt närmare och det börjar bli dags för Janne Andersson att sätta den elva som ska nära våra gulddrömmar i sommar. Man inleder med ett genrep mot grannen tillika rivalen Danmark hemma på Friends på lördag kväll. Men vad är det Janne behöver hålla extra koll på?

Satsa en femkrona och ha chans på 50 miljoner! Tippa VM-resultat hos Mr Green och vinn enormt mycket – klicka här för att komma till registreringen.

Träningslandskampen mot Danmark blir ett rejält test för de blågula hjältar som ska bära oss mot en magisk sommar i Ryssland. Men då gäller det också att vi får svar på en hel del frågor kring lagets nuvarande form.

Skadorna
Robin Olsen, Albin Ekdal och Emil Forsberg. Tre av våra viktigaste pjäser kommer från skadefyllda säsonger och måste prestera på minst hundra procent om inte VM-sommaren ska ta slut tidigare än vi hoppats.

Målskyttet
Marcus Berg och Ola Toivonen var självskrivna i elvan under kvalet men då Toivonen tillbringat lejonparten av sin säsong på bänken är frågan om siktet hinner ställa in sig ordentligt hos Värmlands-sonen.

Högerkanten
Janne Andersson valde Marcus Rohdén framför Jiloan Hamad och Ken Sema. Nu är frågan om boråsaren lyckas slå sig in i startelvan eller om han får stå tillbaka för succémannen Viktor Claesson som kommer från en drömsäsong i ryska Krasnodar. Jimmy Durmaz vill säkerligen vara med och blanda sig i leken här och har visat fin form i Frankrike.

Efter ett kval där vi visade att ingenting är omöjligt är det nu upp till bevis för blågult!

50 miljoner kronor att vinna! Sätt en femkrona och dina fotbollskunskaper på spel hos Mr Green och ha chans på jättesumman.