Här är 7 spelare – som utmanar om VM:s skytteligatitel

David Villa vann 2010, och James Rodriguez 2014.
Vem gör flest baljor i sommarens VM-fest?
Här är sju spelare som kan vinna skytteligan i Ryssland.

ANNONS: Vem tar hem skytteliga-titeln? Spela på det – och allt annat – hos Mr Green! Som ny medlem får man nu sin första vinst dubblad!

Cristiano Ronaldo, Portugal:
I en formsvacka och stundtals hånad under hösten. Real Madrid har fortsatt gå tungt I ligan under vintern och våren men på något sätt har Ronaldo imponerat mer än någonsin. Har avgjort I stort sett varenda Champions League-match han spelat, han slår record efter record och att Portugal kan leverera I stora mästerskap vet vi ju efter 2016.
Åker till Ryssland som hela tävlingens största ansikte. Han kommer inte vilja lämna tomhänt.

Robert Lewandowski, Polen:
Hade en något tyngre period I början av säsongen, likt hela Bayern, men sedan Jupp Heynckes tog över har anfallaren varit tillbaka i sitt vanliga jag.
Fortsätter att ösa in mål och har levererat än mer i landslaget.
Polacken gjorde 16 mål i kvalet – bara två spelare matchade det – och det är möjligt att ingen annan spelare i hela VM betyder mer för sin nation än vad Lewandowski gör för Polen.
Spelar ett spel skräddarsytt för att passa Lewandowski, men det är även svårläst och svårstoppat.
Har en på förhand hyfsat lätt grupp med Senegal, Japan och Colombia. Det borde, med andra ord, vara upplagt för mycket mål.

ANNONS: Vem tar hem skytteliga-titeln? Spela på det – och allt annat – hos Mr Green! Som ny medlem får man nu sin första vinst dubblad!

Mohamed Salah, Egypten:
Vad finns egentligen att saga om Mohamed Salahs debutsäsong I Liverpool? Egyptiern har överträffat alla förväntningar, vräkt in historiskt mycket mål, vunnit priser månad efter månad och till sist även PFA:s pris till årets spelare, framröstad av spelarna I ligan själva.
Har bidragit till en fin tabellplacering och semifinal I Champions League.
Sköt även, på mer eller mindre egen hand, Egypten till första VM-slutspelet på 28 år.
Har en hyfsat lätt grupp (Ryssland, Saudiarabien, Uruguay) och i den formen Salah är i så finns det ingenting som talar för att det kommer sluta målas.

Sardar Azmoun, Iran:
Dominerade i många år i Rostov, och blev till sist värvad till storlaget Rubin Kazan – och har inte slutat göra mål där.
Är snabb, smart men har framför allt ett ruggigt skott och målsinne.
Är oerhört viktigt för Iran, och gjorde hela elva mål i VM-kvalet. Firad som en nationalhjälte och ska Iran ta sig vidare från en på förhand omöjlig grupp – där Spanien, Portugal och Marocko finns som motstånd – krävs det att Azmoun smäller in ett par bollar.

André Silva, Portugal:
En till portugis!?
Jo, inte bara för att Portugal spelar en offensiv, frejdig fotboll och gör väldigt många mål.
Cristiano Ronaldo var – så klart! – överlägset bästa målskytt för Portugal i kvalet, men André Silva utmärkte sig även han med åtta mål.
Mot bättre motstånd (läs: Spanien) så är det inte ett helt otänkbart scenario att Ronaldo, med all sin kvalitét, kan iträda sig rollen som framspelare snarare än målgörare.
Då kommer Silva stå redo och peta in bollarna.

ANNONS: Vem tar hem skytteliga-titeln? Spela på det – och allt annat – hos Mr Green! Som ny medlem får man nu sin första vinst dubblad!

Sandro Wagner, Tyskland:
Bara för att en tysk MÅSTE vara med i en VM-lista?
Jo, kanske, men också för att Sandro Wagner under våren hittat formen rejält i Bayern München. Är där en ren ersättare till Robert Lewandowski, men bidrar med mycket annat. Wagner är lång, stark och trots sin storlek bolltrygg. Livsfarlig i luften och i straffområdet, och det är inte lätt att försvara sig mot. Speciellt inte med kvalitéten som finns i Tysklands passnings- och inläggsfötter.

Dries Mertens, Belgien:
Eden Hazard? Romelu Lukaku?
Nja, håll snarare utkik efter Dries Mertens när det ska snackas om målskyttar i Belgien i sommarens VM.
Under en säsong där nationens i särklass största stjärnor Hazard och Lukaku haft lite trubbiga, ojämna säsonger har Dries Mertens (för vilken säsong i ordningen?) fortsatt dominera i Serie A.
Otroligt teknisk, svårfångad med låg tyngdpunkt och har ett ruggigt skott. Ligger bakom mycket i det Napoli som hotar Juventus om Serie A-titeln.

ANNONS: Vem tar hem skytteliga-titeln? Spela på det – och allt annat – hos Mr Green! Som ny medlem får man nu sin första vinst dubblad!