Inför stormötet – United vädjar till fansen: ”Visa respekt!”

Arsène Wenger besöker Old Trafford för sista gången som Manchester United-tränare.
Då vädjar Manchester United till sina fans:
”Visa respekt!”, skriver de på sin hemsida. 

ANNONS: Mr Green har alltid bäst odds på Premier League – och som ny kund får man nu sin första vinst 100 procent boostad!

Arsène Wenger kom till Arsenal 1996.
Nu, 22 år senare, så tackar han för sig.
Under åren har Arsenal vunnit tre ligatitlar och på allvar etablerat sig som en av världens allra största klubbar.
Under alla år som tränare har Wenger haft ett speciellt band med Old Trafford, då han varit inblandad i flera kända duster med såväl tränaren Sir Alex Ferguson som med spelare.

”Den mest fantastiska motståndaren”

På söndag möts lagen för sista gången med Arsène Wenger på en av tränarnastolarna, och inför matchen så vädjar Manchester United till sina fans att visa respekt till fransmannen.
”Utan den värdiga rivalitet som vi haft så skulle dramatiken inte alls varit lika intensifierad, och inte alls lika belönande. Jag hoppas verkligen att fransmannen får den respekt han uppenbarligen förtjänar på Old Trafford i helgen”, skriver man, och fortsätter sedan:
”Ingen har besegrat Manchester United så många gånger som 68-åringen har gjort och han kommer alltid vara inskriven även i vår historia, speciellt i delarna om de klassiska matcherna som hade enorm passion. Matcherna har haft allt som vi älskar med fotboll. Vi vet att många i älskar att hata våra rivaler, men vi måste förstå att rivalitet är det bästa som finns i fotboll. 
Arsène Wenger har varit den mest fantastiska av alla motståndare”.

ANNONS: Mr Green har alltid bäst odds på Premier League – och som ny kund får man nu sin första vinst 100 procent boostad!